Paul Steeman nieuwe partner bij Greyt

 

Greyt verwelkomt Paul Steeman met open armen als nieuwe partner. Paul heeft erg veel ervaring als CFO binnen de Saas & Cloud based industrie wat een sterke aanwinst is voor Greyt. Niet alleen zijn ervaring maar ook zijn motivatie om met scale-ups en ambitieuze ondernemers te willen werken maakt ons erg enthousiast. Paul Steeman en Anita Hijmenberg vertellen over de nieuwe samenwerking.

Paul Steeman over de samenwerking

“Oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de accountancy, in de jaren 90 gevolgd door ervaring in het betalingsverkeer bij MasterCard en later Interpay. Dat waren scale-ups in die tijd. Die connectie met groeiende bedrijven in de IT is steeds gebleven. In mijn laatste functie als CFO, transformeerden we Siennax tot SaaSplaza, een bedrijf dat nu wereldwijd Microsoft ERP uit de cloud levert. Het was natuurlijk een enorm avontuur om die organisatie te bouwen en andere continenten te bedienen met cloud diensten.

Na 13 jaar SaaSplaza heb ik de tijd genomen om te bedenken wat ik de komende 10 jaar ga doen. In de IT branche schieten ondernemingen als paddenstoelen uit de grond en daar wil ik graag mijn ervaring en kennis inzetten, liefst met een blik op de langere termijn. Dat kan zijn door met een aantal ambitieuze ondernemers mee te lopen om er succesvolle scale-ups van te maken, of bestaande ondernemingen een nieuw groeiperspectief te helpen ontwikkelen. Zo ben ik momenteel betrokken bij een startup die zich bezighoudt met een vernieuwing op het gebied van online toegangsbeveiliging.

Greyt kwam ik onderweg tegen en ik besloot mij aan te sluiten als partner omdat Greyt een aantal elementen verenigt die voor mij belangrijk zijn. De lange termijn blik natuurlijk, maar ook de innovatie die zij inzetten om bedrijven te helpen succesvol te zijn. Dan kan ik doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: ondernemers bijstaan en ze verder helpen met hun business.”

Greyt over Paul

Anita Hijmenberg, Manager bij Greyt, vertelt over Paul.

“Paul sprong er direct uit met zowel met zijn ervaring, achtergrond als zijn motivatie.” Paul heeft jarenlange ervaring als CFO binnen het grootbedrijf en binnen een specifieke en complexe branche: SaaS, Cloud based oplossingen & Payment services. Zijn kaliber in dit vakgebied is niet makkelijk te vinden. Die ervaring is namelijk cruciaal om ondernemingen in die branche echt te kunnen helpen groeien. Ook noemenswaardig is zijn ondernemerschap. Ondanks dat hij pas enkele maanden als zelfstandig adviseur gestart is, heeft hij al bij meerdere ondernemers toegevoegde waarde kunnen leveren. Hieruit blijkt ook waar zijn passie ligt: scale-ups en ook startups. Hij werkt het liefst met ondernemers die een sterke ambitie hebben om te groeien. Precies het segment waar wij bij Greyt mee werken.

Natuurlijk kijken wij ook altijd scherp naar de persoon tegenover ons. Paul is authentiek. Zijn benadering is eerlijk en oprecht en je maakt makkelijk verbinding met hem. Al tijdens het eerste gesprek met Paul waren wij overtuigd dat Paul absoluut een aanwinst is voor het Greyt netwerk.”

Paul zijn klantcases en blogs zijn terug te vinden op zijn persoonlijke pagina.

Dit artikel is ook geplaatst op: Consultancy.nl