Marcel Klein nieuwe Partner bij Greyt

We kunnen het eindelijk bekend maken, Marcel Klein sluit zich aan als Partner bij Greyt!

 

Marcel Klein voelt zich helemaal thuis in de projecten business. Hij maakt bedrijven die te maken hebben met snelle groei of veranderende doelen wendbaar voor de toekomst. Het is zijn missie om organisaties projectmatig in control te krijgen, zodat er rust en overzicht ontstaat.

 

 

Marcel laat projecten slagen!

Zijn jarenlange ervaring in diverse financiële functies heeft hij opgebouwd bij (inter)nationale organisaties in de projecten business, maakindustrie en energietransitie.

De ervaring van Marcel is dat projecten bijna altijd uit de hand lopen of ze worden te laat opgeleverd, of ze worden te duur. Marcel gelooft dat de oplossingen niet alleen zitten in het bijhouden van Excel sheets, maar juist in samenwerking met de mensen van de organisatie. Door mensen in hun kracht te zetten is groei binnen het bedrijf mogelijk. Zo creëer je een veel beter eindresultaat. Precies dat omschrijft Marcel zijn werk.

 

Marcel Klein - Partner at Greyt

“Ik zorg ervoor dat projecten weer gaan slagen. Door iedereen het juiste inzicht te geven en de mensen weer in hun kracht te zetten.”

 

Parttime CFO & co-piloot

De rol van parttime CFO komt voor Marcel het meest in de buurt als die van co-piloot. Hij gaat echt naast je zitten, met de laarzen in de modder als dat moet. Juist die filosofie is hetgeen wat hem in Greyt heeft aangetrokken. De no-nonsense stijl, maar bovenal: de insteek. Geen consultant die langs de zijlijn staat, maar echt naast de ondernemer als sparringpartner.

“Met mijn achtergrond kan ik in projectmatige werkende organisaties binnen een aantal branches het verschil maken. Niet alleen bij het inrichten van projectbeheersing breng ik meerwaarde, maar ook op het gebied van informatie- en datamanagement. Door de brede kennis van Greyt en de partners daaraan te koppelen worden dit nog mooiere producten die ik met veel plezier bij onze klanten implementeer.”