Johan Brekelmans nieuwe partner bij Greyt

 

Met Johan Brekelmans sluit er opnieuw een top financial aan bij het netwerk bij Greyt. Niet alleen dat, Johan is daarnaast een ondernemer met een enorme gunfactor. Dat uit zich in het succes van zijn grote netwerk. Johan is een echte samenwerker en creëert daardoor zonder dat hij het doorheeft een grote groep ambassadeurs om zich heen. En dat zien we bij Greyt maar al te graag. Johan stelt zich graag even voor.

Johan Brekelmans

“Zoals elke financial uit de buurt van Eindhoven ben ik mijn carrière begonnen bij Philips. Toch werd me dat snel te saai. Mijn nieuwsgierigheid voor de MKB markt is ontstaan toen ik als financieel manager bij een familiebedrijf in de textielindustrie ging werken. Een hele leuke uitdaging waar ik echt in het diepe werd gegooid. Vanaf dat punt is handel en productie de leidraad gaan voeren in mijn CV.


Johan Brekelmans Greyt Partner & CFO“Juist het advieswerk voor het MKB vind ik het leukst. Door direct contact met de ondernemer of aandeelhouder kan je zoveel meer betekenen. Die toegevoegde waarde die je kunt leveren is me meer waard dan een klus bij een corporate.”


Een gedreven en deskundige allrounder, zo zou ik mezelf in één zin omschrijven. Ik zocht een samenwerkingsverband met soortgenoten. Hiermee creëer je een groot kennisnetwerk en kun je samen diverse problematieken aanpakken en oplossen, waarin je elkaar ook ondersteunt. Greyt sprong eruit door de frisse aanpak en uitstraling. Maar nog meer de propositie: samenwerken met partners en ondernemers helpen met de tools die er zijn. Ik wil mijn ondernemersdrive graag overbrengen bij klanten, en kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Anita Hijmenberg

“Johan is een ondernemer, maar maakt niet die typische ondernemers indruk. Juist dat valt op bij hem. Hij is rustig en communiceert vanuit de inhoud. Toch liegt zijn CV niet over zijn ondernemendheid. Hij creëert al jarenlang zijn eigen opdrachten, veelal vanuit zijn warme netwerk. Ook heeft hij zijn eigen franchisevestiging gehad op het gebied van administratieve dienstverlening. Tot hij tot de conclusie kwam dat hij met meer klanten minder tijd kreeg voor hetgeen waar zijn hart lag: het advieswerk voor de ondernemer.

Johan krijgt dingen voor elkaar zonder zichzelf te moeten verkopen. Hij heeft veel soft skills die hij op een goede manier weet in te zetten. Hij durft zichzelf ook kwetsbaar op te stellen, wat hem erg toegankelijk maakt.

Inmiddels zijn de eerste successen geboekt; Johan heeft al 2 opdrachten binnengesleept. Fantastisch gedaan!”