Hans Huiszoon nieuwe Greyt CFO

Fijn dat we het eindelijk naar buiten kunnen brengen: Hans Huiszoon heeft zich aangesloten bij het CFO netwerk van Greyt. Hans vaart al een tijdje onder de Greyt vlag en is bij zijn aansluiting direct met een volle agenda aan de bak gegaan. Maar mooi nieuws kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maak daarom kennis met Hans Huiszoon.

Succes betekent innoveren

“Voor mij betekent succes innoveren. In (duurzame) oplossingen, digitale transities én de mensen in een organisatie. De mens, de medewerkers en het team zijn degene die het échte verschil in een organisatie maken. Daarom ligt voor mij de focus op verbinding (maken), vertrouwen (geven), maar op ook vernieuwing (realiseren) en verspilling (wegnemen). Strategie met een ‘purpose’ noem ik dat.”

“Als parttime Greyt CFO kan ik echt het verschil maken bij die ambitieuze organisaties die impact willen maken. En echt willen groeien. Op mijn manier wil ik organisaties financieel gezond maken. Zekerheid en continuïteit zijn daarbij belangrijke waarden. Met mijn 30 jaar ervaring kan ik die waarden ook leveren.”

Mijn stap naar Greyt

“De stap naar Greyt is voor mij erg logisch. Succes betekent innoveren, ook in de mensen en een netwerk die daar in mee kunnen groeien. Dat is Greyt voor mij. Een netwerk van waardevolle CFO’s, allemaal met hun eigen expertise en ervaring. Samen zijn we echt succesvol.”


Bekijk hier het profiel van Hans Huiszoon.