Greyt organiseert Scale-up Tuesday met De Breed & Partners

Greyt organiseert in samenwerking met De Breed & Partners, Scale-up Tuesday; een geheel vrijblijvend (online) adviesgesprek van 45 minuten. Speciaal voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien, maar tegen uitdagingen op het gebied van funding & Finance aan lopen.

Tijdens Scale-up Tuesday krijg je kosteloos advies van de Finance en funding experts van Greyt en De Breed & Partners over de uitdagingen waar jij als scale-up tegenaan loopt.

Waarom Scale-up Tuesday?

Omdat we regelmatig zien dat groeiplannen van ondernemingen geremd worden door gebrek aan kapitaal of ontoereikende financiële kennis en financieel inzicht zijn we de samenwerking met De Breed en Partners aangegaan voor het concept Scale-up Tuesday.

Net als alle andere afdelingen binnen een scale-up moet ook Finance meegroeien: wij noemen dat ‘Scaling Up Finance’. Zolang de organisatie nog simpel en overzichtelijk is, moet je in staat zijn om zonder een CFO succesvol te groeien. Het komt dan aan op ondernemer skills. Met het steeds verder opschalen van het bedrijf zul je merken dat Finance steeds meer van jou en je mede MT-leden gaat vragen: het wordt inhoudelijk steeds complexer, terwijl Finance niet jullie vak is.

Met Scale-up Tuesday zien wij de kans om scale-ups verder te helpen naar de volgende fase.

Greyt & DB&P

De Breed & Partners helpt ondernemers met het financieren van innovatie door subsidies en fiscale regelingen aan te vragen die technologie, kennis en innovatie stimuleren en Greyt voorziet ambitieuze ondernemers van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van jouw organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, flexibel of op projectbasis.

Tijdens Scale-up Tuesday kun je dus advies inwinnen over mogelijke subsidies en financiering én manieren waarop Finance kan ‘meegroeien’ met jouw bedrijf.

Aanmelden?

De eerstvolgende Scale-up Tuesday vindt plaats op dinsdag 2 maart. Bestaat jouw scale-up uit minimaal 10 fte of  heb je een omzet van meer dan 1 miljoen? En kun je advies gebruiken over bijvoorbeeld een funding vraagstuk? 
Meld je dan aan voor een tijdvak naar keuze tijdens Scale-up Tuesday!