Maak kennis met Greyt CFO Arthur Paping

Maak kennis met Arthur Paping. Deze doorgewinterde financial heeft ruim 30 jaar ervaring met veranderprojecten, fusie en integratie processen, reorganisaties en begeleiding van start-ups, scale-ups en doorstarts.

“Met deze video wil ik laten zien dat mijn boodschap nog precies dezelfde is: ‘met de poten in de modder’, dicht bij het vuur en naast de ondernemer. Alleen nu op 1,5 meter afstand.”

Van een ondernemer verlangt hij passie voor het vak en een hele sterke ondernemersdrive. Dat maakt dat Arthur zich thuis voelt in verschillende branches. Als Greyt CFO begeleid hij verandering en staat direct naast de ondernemer. Finance benadert hij altijd vanuit een business perspectief, waar de kracht van samenwerken centraal staat. Of dat nu is met een collega Greyt CFO of één van de business intelligence consultants van All Your BI, Arthur brengt altijd een oplossing die past bij de uitdaging van de ondernemer. De eindverantwoordelijkheid over Finance noemt hij dat. Zodat de ondernemer kan focussen op waar hij goed in is.. ondernemen!

Meer weten over Arthur? Bekijk hier zijn Greyt profiel: https://www.greyt.nl/team/arthur-paping/