Kennissessie 7 september: De gezondheid van je bedrijf

 

Benut je als ondernemer optimaal alle mogelijkheden die extra omzet opleveren of heb je het gevoel dat je iets laat liggen? Als MKB ondernemer loop je vaak aan tegen een gebrek aan kennis en kunde over de gezondheid en ontwikkeling van je bedrijf. Zijn de beslissingen die je neemt de juiste?

Mis je de gerichte analyse, adequate rapportages en de vertaling naar resultaat en cash-flow? Alle beslissingen rusten echter op jouw schouders als ondernemer. Je mist een sparringspartner en procesbewaker, terwijl je deze goed kunt gebruiken om vooruit te kunnen kijken en groei in te zetten.

In mijn ervaring loopt elke onderneming aan tegen issues die andere ondernemingen ook hebben ervaren. In 25 jaar heb ik veel situaties begeleid en opgelost. Deze deel ik graag met je tijdens een interactieve kennissessie in de Golftuin op donderdag 8 juni met als onderdeel een gezondheidstest. Aan de hand van je issues en mijn ervaringen bekijken we hoe je als ondernemer weer grip kan krijgen op de groei van je onderneming. Na deze kennissessie weet je of je bedrijf gezond is en wat voor jou nodig is om door te groeien.

Datum: 7 september 2017
Inloop: vanaf 15.30 uur
Locatie: De Golftuin / Harculose Esweg 2, Zwolle
Kosten: gratis voor leden van RegioLokaal of geïntersseerden met een klantcase (anders € 35)

16.00 uur Start kennissessie Rolf Schudde
17.30 uur Klant aan het woord
18.00 uur (Netwerk)borrel

Meld je nu aan via Regiolokaal