HOE FINANCIEEL NAVIGEREN
IN TIJDEN VAN CRISIS?

De Coronacrisis is voor veel bedrijven nog niet voorbij. Bedrijven die hard geraakt worden gaan gebukt onder onzekerheid. De druk is hoog en hoe gaat je bedrijf deze periode doorkomen? In tijden van crisis is Finance juist het roer om koers te varen. In tijden van crisis zijn er 3 verschillende fases te onderscheiden om financieel te navigeren.

De CFO als navigator

In tijden van groei bepaalt de operatie het tempo van de onderneming. Finance faciliteert dan en zorgt dat er continu voldoende fundament is voor een vlotte en soepele organisatie. Maar de rollen keren om in tijden van crisis. Dan staat de CFO op als navigator van de organisatie. Finance bepaalt dan het tempo als bewaker van het bedrijfsfundament; de operatie faciliteert en voert uit. Van de CFO mag dan leiderschap verwacht worden; waarmee hij of zij de organisatie door de crisis heen weet te loodsen.

 

De drie fases van crisismanagement

PANIEK FASE
SCENARIO FASE
STRATEGIE FASE

Download het artikel

Het artikel "Financieel navigeren in tijden van crisis; drie fases van crisismanagement'' is voor iedereen die op zoek is naar kennis en advies over hun Finance in tijden van crisis.

In dit artikel wordt ingegaan op de rol van de CFO in drie verschillende fases van crisismanagement.

  • Welke fases doorloop je tijdens een crisis?

  • Welke stappen onderneemt een CFO in de verschillende fases

  • Wat kan een CFO betekenen voor de organisatie tijdens een crisis?

Ontvang direct het volledige artikel

Kom je er zelf niet uit?

Meer informatie over wat een CFO kan betekenen in tijden van crisis? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

HET SUCCES VAN EEN GREYT CFO

15+ jaar ervaring

Greyt CFO's brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.  

Parttime, Flexibel of Projectmatig

Een Greyt CFO kan al vanaf één dag per maand aanhaken. Onze samenwerking kan fulltime, parttime, flexibel of op projectbasis. Tijdelijk of juist voor de lange termijn. Zo bieden wij elke organisatie van start-up tot grootbedrijf toegang tot de beste Finance ervaring.

Best Fit Selectie

Greyt garandeert de beste CFO's dankzij een uitgebreide en secure selectieprocedure. Met ruim 20+ CFO's uit diverse branches weten wij elke organisatie te matchen met een best fit CFO.

1=20+

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van alle 20+ Greyt CFO's, ons controller team en partnernetwerk.

Martijn Wassink - CEO & Founder @ Greyt

BESPREEK JOUW VRAAGSTUK DIRECT MET EEN CFO

Leg ons jouw uitdaging voor. Wij brengen je in contact met de juiste CFO.

Je kan ons ook direct telefonisch benaderen op:

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GREYT IS MET TROTS DE CFO VAN