Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Finance 4 Founders: Masterclass Personal Finance

Finance 4 Founders (F4F) is een Finance Masterclass exclusief en specifiek voor oprichters. In deze masterclass bieden wij de tools om een relevante gesprekspartner te worden voor je CFO en inzicht te krijgen in de basisprincipes van Finance. 

Investor Quarterly

Loetje aan ‘t IJ Werfkade 14,, Amsterdam

Investor Quarterly is een kleinschalig (live) event speciaal georganiseerd voor de investeerders uit het netwerk van Greyt. Iedere editie heeft een eigen thema en inspirerende sprekers.

Scale-up Tuesday

Greyt organiseert in samenwerking met De Breed & Partners,Scale-up Tuesday; een geheel vrijblijvend online adviesgesprek van 45 minuten. Tijdens Scale-up Tuesday krijg je kosteloos advies van de Finance en funding experts van Greyt en De Breed & Partners over de uitdagingen waar jij als scale-up tegenaan loopt.

Masterclass Personal Finance 4 Founders

De kranten koppen geregeld over het huidige investeringsklimaat, excessief lenen, werknemersparticipatie en de Box 3 heffing. Allemaal zaken die effect hebben op jouw positie als DGA en jouw persoonlijke financiële situatie. Met de masterclass Personal Finance 4 Founders stomen wij je klaar om efficiënter te werken en de juiste keuzes te maken voor de groei…