Groot worden zonder groeipijn met tijdige ondersteuning

Een jonge start-up groeit in slechts een paar jaar naar een internationaal miljoenenbedrijf. Greyt is vanaf het prille begin betrokken en maakt de groei beheersbaar en de organisatie schaalbaar.

Probleem.

Twee studenten lopen elkaar tegen het lijf op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De ene, een Nederlandse student, verkoopt Universiteitstruien die de andere, een Chinese student, graag in de fabriek van zijn ouders wil laten maken. Het is het prille begin van vruchtbare samenwerking. De twee gaan actief op zoek naar Nederlandse producten die in China nog niet, of moeilijk verkrijgbaar zijn. Al in vroeg stadium ondersteunt Greyt de ondernemers bij het opstarten van de onderneming.

Oplossing.

Na de succesvolle introductie van eigen baby melkpoedermerken begeleidt Greyt de onderneming bij de verder opschaling van de onderneming. Naast strategie en management reporting ondersteunt Greyt onder andere bij contractonderhandelingen met leveranciers, tijdige implementatie van de juiste IT-systemen en het opzetten van de juiste internationale fiscale structuur.

Resultaat.

De structurele betrokkenheid van Greyt maakt de groei niet alleen beheersbaar maar zorgt ervoor dat verdere groei mogelijk wordt gemaakt.

Martijn Wassink

Martijn is oprichter van Greyt en binnen deze rol ook financieel sparringpartner voor een grote groep ondernemers. Martijn is een creatieve denker en weet welke wegen een ondernemer moet bewandelen om zaken voor elkaar te krijgen.