Een hele mooie ‘Stap’ – we verwelkomen Vincent van der Stap als nieuwe Partner bij Greyt! Met Vincent hebben we een heel ervaren finance professional aan boord met ruim 30 M&A trajecten gericht op aan- en verkoop, onderzoeken en (her)financieringen op zijn CV. Dat maakt hem de ideale spil tussen de ondernemer, adviseur en aan- of verkopende partij. Die ervaring is van grote toegevoegde waarde voor ondernemers met groeiambities. We stellen hem graag voor.

Vincent van der Stap:

“De afgelopen 6 jaar heb ik als zelfstandig finance professional veel mooie interim klussen kunnen realiseren bij uitdagende bedrijven zoals Imtech, Philips, Deloitte, Oerlemans Foods en de Tourism Group. Vanuit alle finance activiteiten, M&A trajecten, onderzoeken en (her)financieringen die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt krijg ik de meeste energie van werken bij ondernemers met uitgesproken groei ambities. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond voeg ik het meeste waarde toe door mij bezig te houden met de stand van zaken van een onderneming, welke richting deze opgaat en hoe ik met mijn kennis, inzicht en ervaring de onderneming kan versterken en laten (door)groeien.”

“Waar ik vaak om wordt gewaardeerd is het inzichtelijk maken van complexe zaken. Een bijna onmogelijke puzzel tot een conclusie te leiden, dat geeft een kick. Zo ben ik betrokken geweest bij ruim 30 M&A projecten, allemaal verschillend qua aard, grootte en complexiteit. Eigenlijk bestaan ze allemaal uit puzzelstukjes die in elkaar moeten vallen. Of het nu de aankoop van een onderneming is, de verkoop van een bedrijfsonderdeel, de splitsing van een bedrijf of het opstellen van een businessplan voor een herfinanciering, dit soort projecten heb ik ervaren als mooie uitdagingen.”

Vincent van der Stap

“Die energie als bij dit soort projecten voel ik ook bij Greyt. Hier werk je echt samen met vakgenoten. We inspireren en dagen elkaar uit.”


“Zo kan ik als zelfstandig ondernemer profiteren van het enorme netwerk van de andere Partners. Gezamenlijk bieden wij een volledige dienstverlening als finance experts.”

 

Martijn Wassink, oprichter van Greyt:

“Wij zijn ontzettend trots dat Vincent ons Greyt team komt versterken als Partner. Vincent heeft niet alleen een zeer gedegen CFO en controller achtergrond, maar neemt specifiek ook nog eens de ervaring mee van 30+ cases op het gebied van gebied van aan- en verkoop, (her)financiering en integratie. Wij merken steeds meer vraag van ambitieuze groei organisaties om niet alleen organisch te groeien, maar juist ook met een buy & build strategie. Vincent is daarmee een prachtige aanvulling in ons sterke team van CFO’s en controllers.”

“Wat ons met name aan Vincent opvalt is zijn ijzersterke vaktechnische achtergrond, gecombineerd met de juiste skills om binnen een MT of directieteam als CFO de organisatie echt een stap verder te helpen.”