Een hartelijk welkom voor onze nieuwste partner Michiel Teeuwen! Met een groots CV aan Finance & Control bestempelt hij zichzelf liever als een organisator met een scherpe financiële blik. Want alleen de financiën zijn maar saai. Aan de slag, op de vloer, achter en in de machines en met de kaplaarzen in de modder. Zodra je hem kent merk je aan alles dat hij niet stil kan zitten. Hij stelt zich graag even voor.

Michiel Teeuwen

“Ik ben inderdaad een echte allrounder. Toch heb ik veel affiniteit met techniek, dat zie je ook terug in de lijst van bedrijven waar ik heb gewerkt. Voor een technische studie had ik helaas te weinig bagage, maar dat maakt het des te leuker dat ik vanuit de bedrijfsvoering alsnog ondernemers kan helpen in deze branches.

Het MKB trekt me enorm. De afwisseling is veel groter dan bij de corporates. De ondernemer in het MKB heeft een veel bredere rol. Ik hou van afwisseling en variatie, schaak het liefst op meerdere borden tegelijk. De combinatie van financiën, inkoop, facilitaire & juridische zaken en HR maken het hele samenspel interessant.”

 


Michiel Teeuwen Greyt CFO Profielfoto“Ik ben echt een mensen-mens en voel me maatschappelijk betrokken. Ik vind het fantastisch als ik alle neuzen dezelfde kant op krijg.”


“Organisaties sturen om hun doelen echt na te streven, daar haal ik de meeste voldoening uit. Dit is ook de reden geweest om 8 jaar in de lokale politiek actief te zijn.

Ik heb me bij Greyt aangesloten omdat ik vanuit deze rol veel meer kan steunen op een professioneel kennisnetwerk. Er is zoveel kennis en ervaring aanwezig. Vanuit die kruisbestuiving kun je veel waarde toevoegen maar ook krijgen. Ook ben ik op zoek naar binding met klanten, een langdurige relatie opbouwen. Dan kun je zoveel meer betekenen. En dat is precies waar het Greyt concept voor staat.”

Anita Hijmenberg

“Met Michiel heeft Greyt een sterke speler in het team erbij gekregen. Iemand met een scherpe blik en een hele brede achtergrond. Michiel sluit goed aan op onze waarden. Ons kennisnetwerk, de vrijheid en variatie zijn voor hem belangrijke redenen geweest om met ons de samenwerking aan te gaan. Hij is echt een sociaal dier. Gevoel is voor Michiel een belangrijke raadgever, dat merk je als je met hem in gesprek bent.

Zijn brede achtergrond in combinatie met zijn signalerende en coördinerende kwaliteiten maken hem een waardevolle toevoeging voor ondernemers in het MKB. Voor deze ondernemers is hij een allround sparringpartner die achter de schermen alles draaiende houdt. Zodat die ondernemer zich kan bezighouden met waar hij goed in is; namelijk ondernemen!”


Benieuwd naar de ervaringen van Michiel? Binnenkort verschijnen er blogs en klantcases van zijn hand op zijn persoonlijke pagina.Michiel Teeuwen

Michiel is een organisator met een scherpe financiële blik. Hij doorgrondt snel de problemen achter de cijfers en ondersteunt ondernemers actief vanuit de bedrijfsvoering. Hij is de man achter de schermen die moeilijke besluiten nooit uit de weg gaat.