Een warm welkom voor onze nieuwe partner: Marcel Leentvaar. Deze rasechte Rotterdammer neemt 25 jaar ervaring uit de productie en industrie met zich mee. Niet alleen als CFO maar de laatste 7 jaar ook als DGA van een internationale machinefabriek. Marcel gaat bij Greyt zijn ondernemerskwaliteiten combineren met zijn financiële expertise. Marcel en Anita Hijmenberg (Manager bij Greyt), vertellen over de samenwerking.

Marcel Leentvaar
“Ik ben al 25 jaar werkzaam in de productie en industrie, dit is echt de rode draad in mijn carrière. Het is de markt waar ik me het meest thuis voel. De laatste jaren ben ik CFO en mede-eigenaar geweest van een grote speler in de machinebouw. Daar heb ik Finance van begin tot eind kunnen managen. De organisatie is wereldwijd uitgegroeid met een financiële functie die kijkt naar de toekomst, en niet meer alleen naar het verleden. Daar ben ik echt trots op.

Na de verkoop van mijn bedrijf wilde ik graag iets anders gaan doen. Ik wilde weer onderdeel worden van een organisatie; als sparringpartner op strategisch niveau of simpelweg met de voeten in de modder. Vanuit die gedachte ben ik bij Greyt terecht gekomen.

Ik geloof dat de juiste ervaring op de juiste plek de oplossing is voor veel van de problemen waar bedrijven tegenaan lopen. Ik weet dat er heel veel ondernemingen zijn die behoefte hebben aan een part time CFO. Die rol is mij op het lijf geschreven.”

Anita Hijmenberg
“Tijdens de gesprekken met Marcel werd al snel één ding duidelijk: dit is een ondernemer. Zijn jarenlange ervaring als CFO (industriële) projectgestuurde organisaties in combinatie met zijn verleden als DGA maken hem de ideale sparringpartner voor ondernemers in deze branche. Marcel heeft aan bijna aan alle kanten van de tafel gezeten, dat maakt hem echt uniek. Hij snapt niet alleen de positie van de ondernemer en/of eigenaren maar begrijpt ook precies wat directies of managementteams nodig hebben om succesvol te zijn.

We zoeken in een partner altijd iemand die zich kan meten aan onze merkwaarden. Iemand die uitdaagt, lef toont en doortastend is. Marcel weet anderen uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Hij levelt met de ondernemer en doorziet razendsnel waar de kansen en verbeteringen liggen.

Wat ook opvalt bij Marcel is zijn sterke affiniteit met ICT, van de implementatie van nieuwe software systemen tot aan Business Intelligence tools. Die aanpak en drang naar moderne tools en data-driven ondernemen past precies bij Greyt.”


greyt-partner-marcel-leentvaar-profielfoto

 

Marcel zal zijn kennis en ervaring gaan delen in de vorm van blogs en klantcases. Deze kan je volgen op Marcel zijn persoonlijke pagina.