Een sparringpartner op niveau, dat is Kawe Eghdami. We zijn heel erg blij met de aansluiting van deze top consultant bij Greyt. Kawe weet een organisatie echt te doorgronden. Hij is scherp, komt snel tot de kern en baseert zijn keuzes op de feiten voorhanden. Dit is een no nonsense professional met een flinke portie lef.

Kawe Eghdami

“Richting geven is mijn specialiteit. Ik heb altijd een buitengewone interesse gehad voor evolutie en ‘de volgende stap’ binnen iedere omgeving waar ik heb gefunctioneerd. Daarnaast vind ik het belangrijk om constructies te maken die nog jarenlang stand houden, daar ben ik echt trots op. Deze twee zaken vormen de kern van mijn business, van begin tot eind.”

 

Kawe Eghdami Partner bij Greyt“Leidinggeven, doorzetten, veel beslissen en een hele belangrijke: validatie. Ik kom graag zo snel mogelijk tot de naakte waarheid, hoe mooi of lelijk die ook mag zijn. Daar moet je risico’s voor durven nemen.”

 

“Het is heel plezierig om met een groep mensen ergens aan te werken, ook bij momenten van twijfel of onverwachte gebeurtenissen. Bij Greyt kan ik mijn eigen business gaan bouwen en toch sparren en kennis uitwisselen met collega’s. Dat is voor mij de ideale stap om goede focus aan te brengen en vooral snel aan de slag te gaan.”

 

Anita Hijmenberg

“Hier staat een brede en volwaardige sparringpartner op hoog niveau. Kawe is al heel lang zelf ondernemer, en dat merk je. Met zijn scherpe oog voor strategie komt hij goed tot recht in het grotere MKB. Hij werkt graag op uitgebreide projecten, dan is het fijn dat hij het netwerk van Greyt kan inzetten. Zo ontstaan er lange termijn samenwerkingen met mensen die je kunt vertrouwen.

Door zijn gevarieerde ervaringsachtergrond weet Kawe enorm veel van verschillende afdelingen, daardoor schakelt hij snel. Toch blijft hij altijd scherp; hij is een snelle denker. Je merkt aan alle kanten dat hij een goede consultant is. Hij luistert aandachtig en weet problemen snel te vertalen naar oplossingen en behoeftes. Hij is eerlijk en durft te zeggen wat hij vindt. In hoe hij met zijn klanten omgaat, is hij een voorbeeld voor velen.”

 Kawe Eghdami Greyt CFO Profielfoto

Kawe Eghdami

Kawe is een specialist met een integrale visie op het gebied van harde feiten gecombineerd met logische constructies. Hij kijkt verder dan alleen het financiële plaatje, durft met kritiek om te gaan en is niet bang om risico’s te nemen. “Als je twijfelt dan krijg je het niet voor elkaar. ”