Met de aansluiting van Edzo Bergman als nieuwe partner heeft Greyt eindelijk de juiste vertegenwoordiging in het hoge noorden van het land. Edzo is een pure ondernemer; een doener die vooral niet stil wil zitten. Dat uit zich ook in zijn achtergrond. Van het opgroeien in een scheepvaart familie tot aan een excursie naar de Noordpool. Denk maar niet dat deze nuchtere Groninger stug is, zijn open houding en enthousiasme maken dat hij elk verhaal met een vleugje enthousiasme kan vertellen.

Edzo Bergman

“Ik vind heel veel dingen leuk, dat zie je ook aan mijn CV. Dat komt omdat ik veel interesse heb in de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik wil altijd het fijne weten; de hoed en de rand, het kijken in de keuken en precies zien waar ik de ondernemer in kan verder helpen. Toch vormen de maritieme wereld, bouw en vastgoed de kern van mijn carrière, daar voel ik me echt in thuis.

Het is mooi om te zien hoe een project groeit als je er zelf midden in staat. Van het uitdenken van een strategie en deze op papier zetten tot het aanvragen van de financiering, de uitvoering, crowdfunding en het opzetten van investeringsfondsen. Echt meehelpen; zet mij maar met de poten in de klei.

Ik heb aardig wat gekke dingen gedaan in de wereld; een safari bedrijfje, een wijnbar, veel gereisd en wat interim klussen gedaan. Toch gaf dit niet genoeg voldoening, altijd vrij betekent immers nooit vakantie. Bij Greyt kan ik echt weer gaan ondernemen, zelf mijn business doen. Juist die zelfstandigheid en toch kunnen sparren met collega’s in je netwerk spreekt me het meeste aan. De betrokkenheid en de afwisseling van Greyt maakt dat ik met volle energie kan doen waar ik goed in ben: ondernemers helpen om te groeien.”

 


“Leuk om te vertellen is dat ik mijn eerste klant al binnen heb. Ik ga als projectleider nieuwbouw aan de slag bij gemeente De Marne. Voor de rest van het jaar buig ik me voor 2 dagen in de week over 2 spoedeisende dossiers. Heel gaaf dat dit zo snel van de grond is gekomen.”Anita Hijmenberg

“Edzo heeft de uitstraling van een echte ondernemer. Niet alleen in zijn open en outgoing karakter, maar ook in zijn CV. Ondanks zijn duidelijke focus op de branches Bouw en Vastgoed heeft hij veel verschillende dingen gedaan; van beleggingsfondsen tot aan commissies. Zijn CV straalt uit dat hij een enorm netwerk heeft. Dat begrijp je ook als je met hem in gesprek bent. Hij is een comfortabele prater die altijd iets leuks te vertellen heeft; altijd onderhoudend en met een vleugje enthousiasme. Vanaf het eerste moment dat je met hem in gesprek bent staat hij open, en dat straalt hij uit.

Edzo is een echte doener. Hij is assertief, weet wat hij nodig heeft om het voor elkaar te krijgen en regelt het gewoon. Zowel zijn werkniveau als zijn diverse vak- en branchekennis maken dat hij een onwijs goede sparringpartner is voor een ondernemer. Hij kan ondernemers echt verder helpen. Dat maakt hem niet alleen een waardevolle toevoeging voor ons Vastgoed team, maar ook een enorme aanwinst voor Greyt.”


Edzo Bergman Greyt CFO Profielfoto

 

Edzo zal zijn kennis delen in de vorm van blogs en cases. Deze kan je volgen op Edzo zijn persoonlijke pagina.Edzo Bergman Greyt CFO Profielfoto

Edzo Bergman

Edzo krijgt en geeft graag energie bij het sparren met ondernemers en managers. Met zijn nuchtere blik brengt hij snel focus aan in projecten en krijgt doelstellingen kraakhelder. Hierbij schroomt hij er niet voor om zijn grote netwerk in te zetten voor zijn klanten.