Roeland van Dijk

Roeland krijgt energie van het ondersteunen van ondernemers met financieringsvraagstukken, strategieontwikkeling en de uitvoering ervan. Met zijn brede financiële ervaring is hij de ervaren hands-on professional die over grenzen heen kijkt. Roeland is gefocust op verandering: zowel wat betreft strategie als herstructureringsprocessen en financieringstrajecten.

Roeland is een van de grondleggers van ‘directe financiering ofwel gestapeld financieren’. Hij weet wat er nodig is om de verandering in gang te zetten, welke keuzes je daarbij moet maken en welke stappen je kunt nemen als ondernemer. Roeland is de positieve verandering binnen je bedrijf. Een echte teamspeler met focus op coaching van collega’s.

Door zijn brede ervaring binnen verschillende sectoren zorgt Roeland samen met de ondernemer voor de benodigde resultaten om de organisatie naar de volgende fase te leiden. Hij is daarnaast specialist op het gebied van financiering en heeft ervaring met Corporate Finance. Hij is een goede toevoeging voor organisaties die sterk groeien, die op zoek zijn naar financiering en te maken hebben verschillende stakeholders zoals investeringsfondsen.

Van gedachten wisselen?