Robert van der Woude

Grote veranderingen in het sociale en economische leven volgen elkaar steeds sneller op. Bedrijven zullen dus altijd innovatief moeten blijven om te kunnen meebewegen: zowel met productontwikkeling als binnen de arbeidsmarkt.

Om dat te realiseren gaat Robert uit van de 3R’s: rust, reinheid en regelmaat. Deze drie zaken zijn nodig voor het opvoeden van kinderen, maar hetzelfde geld ook voor ondernemingen:

  • Rust voor de ondernemer, zodat hij gefocust kan zijn.
  • Reinheid voor de juiste cijfers. Duidelijk genoeg om de onderneming op te sturen
  • Regelmaat in rapportage en bijeenkomsten van het management

Dit biedt uiteindelijk de vierde R: Resultaat. Door rust, reinheid en regelmaat in te voeren kun je je onderneming steeds weer succesvol mee laten veranderen.

Inspireren en het verschil maken hebben een hoge prioriteit in Roberts werk. Met zijn ervaring in het financieel managen van grote organisaties (divisie), maar ook met acquisitie, investeringen en supply-chain management is hij een allround partner. Door zijn sociale karakter en goed ontwikkelde leiderschap is Robert de perfecte sparringpartner voor bedrijven in beweging. Hij houdt zowel van strategie-ontwikkeling en brainstormen als van uitvoering en implementatie.

Van gedachten wisselen?