Marco Kouters

Je komt maar weinig financials tegen die op jonge leeftijd zo ervaren zijn als Marco. Met meer dan 30 jaar ervaring als financieel directeur binnen een grote variëteit aan organisaties zijn er eigenlijk bijna geen branches die Marco niet kent. Door deze ervaring herkent hij niet alleen de kern van het probleem maar ziet hij ook de oplossing. Hij pakt verbeteringskansen onder zijn eigen verantwoordelijkheid op en zorgt samen met de directie en medewerkers dat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Marco is initiatiefrijk en ondernemend maar straalt een enorme rust uit waardoor medewerkers zich snel thuis en ondersteund voelen. Met zijn to-the-point mentaliteit en analytische inzicht, weet hij situaties snel te doorzien en verbeteringen en oplossingen door te voeren. Naast zijn financiële expertise, heeft Marco veel ervaring met logistiek, algemene juridische zaken, facility management en automatisering. Zijn brede blikveld en doelgerichte aanpak maken hem een enorm waardevolle sparringpartner voor iedere ondernemer of directeur die zijn organisatie naar het volgende niveau wil brengen.

Referenties

Met Marco haal je een deskundige teamspeler in huis. Onverstoord haalt hij de onderste steen boven. Vanuit zijn specialisatie probeert hij samen met zijn opdrachtgevers de maximale optimalisatie te behalen.
Evert Kraaijenbrink Operations Manager
Tekenplus
Dankzij de inzet van Marco hebben we in drie maanden meer bereikt dan in de drie jaar daarvoor. Marco's scherpe analyses zorgden voor het in gang zetten van een aantal fundamentele veranderingsprocessen, waaronder het creditmanagement. Vooral de interactie tussen Marco en mijzelf als DGA heeft korte tijd tot hele grote, positieve resultaten geleid.
Thom van der Boon, Eigenaar
Thom.H. van der Boon b.v.
Met Marco kwam de vaart er in. Hij is pragmatisch, praktisch en voortvarend waarvan veel binnen mijn bedrijf is blijven hangen en in de Setter House cultuur is opgenomen. Nu is het de kunst om dit vol te houden.
Marco stuurde goed contact aan met de bank en bereikte daarmee al snel meer bewegingsvrijheid. Hierdoor konden verschillende acties effectief bijdragen aan de realisatie van de doelen. De steevaste kreet "liquiditeit en rentabiliteit botsen in tijden van financiële krapte", zal ons lang bijblijven. Maar, we weten nu ook hoe belangrijk het is zo nu en dan boven de realiteit te hangen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en oplossingen, die dan vaak zichtbaar worden, op te pakken.
Jan Mulder Head Product Management/Buying
Mills Fashion Company
Mijn zoektocht naar een interim CEO stuitte eerst op een innerlijke weerstand. Als ondernemer kun je toch alles eerst zelf! Marco bewees in korte tijd volledig het tegendeel. Hij toonde zich, met focus op zijn opdracht, een goede sparringpartner voor mij als DGA. Ik kan daarom met volle overtuiging stellen dat het optrekken met Marco een vruchtbare en effectieve periode is geweest die een goed vooruitzicht heeft opgeleverd.
Frank Schaapsmeerdersproduction manager Production Manager
Ossfloor Tapijtfabrieken

Van gedachten wisselen?