Leander Ruis

Leander heeft jarenlange ervaring in senior finance- en directiefuncties in het internationale bedrijfsleven. Het maakt hem de ideale partner bij verandering- en optimalisatieprocessen, met name voor groeiende ondernemingen. Hij heeft een ‘hands on’ mentaliteit en kan goed acteren op strategisch niveau.

Groei is een grote uitdaging voor ondernemingen. Het is belangrijk om de strategische doelstellingen in het oog te houden en realistisch te blijven. In veel gevallen betekent dit een pragmatisch aanpak: veranderen, gebruik maken van de middelen die er zijn, en vooral zorgen dat de organisatie meewerkt. Leander weet welke stappen er nodig zijn en hoe je de uitdagingen die bij groei horen kunt aanpakken.

In zijn carrière heeft Leander te maken gehad met complexe vraagstukken zoals turn-arounds, ERP implementaties en optimalisaties, fusies, overnames en het regelen van financiering. Hij heeft ruime ervaring- en affiniteit met de voedingsmiddelen-, maakindustrie en handelsondernemingen. Door zijn analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en open vizier is in hij staat snel verbeteringen en optimalisaties door te voeren.

Van gedachten wisselen?