Greyt Partner Eldert de Jager is spreker tijdens het congres op 13 juni ‘Financial back to basic 3.0‘ op de Haagse Hogeschool.

Op dinsdag 13 juni a.s. organiseert Financials For Financials (FFF) in samenwerking met De Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland het congres ‘Financial back to basic 3.0’ rond de Financial Case Competition Award 2017 (FCCA 2017)’. Het congres vindt plaats op De Haagse Hogeschool. Op deze dag gaan vijf teams van 2e, 3e of 4e jaars BE- en AC-studenten van de vijf hogescholen aan de slag met de uitwerking van een zeer actuele ‘case’ die op de dag aan hen bekend zal worden gemaakt. De uitwerkingen worden beoordeeld en bevraagd door een vakjury. Het winnende team mag een mooi door FFF beschikbaar gesteld prijsbedrag in ontvangst nemen en aan alle finalisten wordt een gratis studentenlidmaatschap voor FFF (voor één jaar) uitgereikt.

Tijdens het congres, welke onder leiding staat van dagvoorzitter Reinier Zwiep, verzorgen experts inspirerende lezingen en presenteren & verdedigen uiteindelijk twee teams ieder hun case-uitwerking aan en voor de vakjury. In de voorronde tijdens het congres worden van de vijf teams twee teams geselecteerd die uiteindelijk in de finale staan.


Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Eldert de Jager Greyt partner voor de ondernemer

Eldert de Jager

Eldert is in staat om de juiste verbinding te leggen tussen cijfers en organisatie. Hij ontwikkelde een meer dan gemiddelde voorliefde voor het beter laten renderen van ondernemingen en schreef daarover het boek ‘Het Kompas’.